Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

 

 

Årets store idekonkurranse og hackathon med åpne offentlige data blir 27. og 28. oktober på Hønefoss.

 

online 1905876 1920

                                                                                                                                                                                                                      Foto: Pixabay

#hack4no er blitt arrangert to år på rad på Hønefoss i regi av Kartverket og Difi. I tillegg har en lang rekke etater og teknologiselskaper vært med som samarbeidsparter.

Arrangementet er for både voksne og barn. Mens de voksne konkurrerer om å utvikle de beste appene og digitale løsningene, lærer barn og ungdommer å kode, lage apper og kart og gjøre mye annet spennende med data.

- Viktig møtested

- #hack4no er blitt et viktig møtested for gründere, næringsliv, utviklere, studenter, barn, offentlig ansatte og andre kreative hoder. Her er det mye læring, kreativitet, digitale eksperimenter og nettverksbygging, og ikke minst får deltakerne et godt innblikk i gullgruven av åpne, gratis data fra det offentlige Norge, sier prosjektleder Sveinung Engeland i Kartverket.

Over 500 personer var med på #hack4no i lokalene til Høgskolen i Sørøst-Norge på Hønefoss i oktober 2016. To av vinnerlagene gikk videre til en nordisk hackathon-finale i Helsinki, og gikk til topps der også.

Meld deg på nyhetsbrev

Påmelding åpner 23. august 2017. Meld deg på nyhetsbrev her, så sørger vi for å holde deg oppdatert når påmeldingen starter.

Se video

Har du tid og lyst til å mimre litt? Eller lurer du på hva #hack4no er? Len deg godt tilbake, skru opp lyden og nyt filmen fra #hack4no 2016:

 

2018 © Kartverket

Søk